Vilkår og betingelser

ElevAkademiet ApS
MakerCamp

Anvendelse

Nedenstående handelsbetingelser gælder for enhver aftale om køb af ydelse hos ElevAkademiet ApS, medmindre handelsbetingelserne konkret er fraveget ved skriftlig aftale mellem ElevAkademiet og Køber.

Priser

Vi tager forbehold for evt. tekst og trykfejl. Alle priser er opgivet inkl. moms. ElevAkademiet ApS forbeholder sig den fulde ret til i løbet af sæsonen at ændre på den givne pris for MakerCamp, i tilfælde af manglende salg af pladser, slutspurtsrabatter, diverse kampagner og lignende.

Betaling

Betaling foregår ved fakturering til oplyst mailadresse, hvor Køber modtager en faktura efter tilmelding. ElevAkademiet ApS er berettiget til at hæve aftalen, såfremt Køber ikke har betalt det forfaldne beløb senest 14 dage efter købsdato.

Refundering

Købet af billetten til opholdet på MakerCampen er bindende og købet refunderes ikke, med mindre at ElevAkademiet ApS ikke kan levere den aftalte vare/ydelse til Køber.

Afbestillingsgebyr/ afbudsforsikring

Et betalt afbestillingsgebyr sikrer Køber en refundering af deltagerbetalingen, når deltager ikke kan påbegynde opholdet på grund af akut sygdom eller tilskadekomst. Ved refundering af deltagerbetalingen refunderes administrationsgebyr og afbestillingsgebyr ikke.

I tilfælde af afbestilling skal du straks underrette ElevAkademiets Administrationen på; tlf. 28 78 02 85 mail: info@elevakademiet.dk. Senest inden tidspunktet for påbegyndelsen af opholdet.
Deltagerbetalingen refunderes kun mod forevisning af lægeerklæring, som er udfyldt senest den dato, hvor MakerCampen skulle påbegyndes. Indsendelse af lægeerklæring skal fremsendes senest 8 dage efter afbestilling af MakerCamp opholdet.

Oprettelse af Camp

For at Makercampen bliver oprettet kræver det en tilmeldingsgrad på 50 %. Såfremt ElevAkademiet ApS ikke kan honorere en Købers ønske om afholdelse af Makercampen pga. for få tilmeldte deltagere vil Køber minimum 2 uger inden camp start få besked herom.

Køber vil blive tilbudt en anden uge. Såfremt Køber ikke ønsker at tage imod dette tilbud, eller der ikke er plads på andre uger eller hold, vil det fulde beløb Køber har indbetalt blive refunderet.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger som registreres hos ElevAkademiet ApS, vil på intet tidspunkt blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer behandles fortroligt, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos ElevAkademiet ApS.

Elektronisk kontakt

Ved tilmelding og reservation gives der samtykke til, at ElevAkademiet ApS må kontakte køber elektronisk, i forbindelse med kampagner og information relateret til MakerCamp og vores produkter. Køber kan altid frabede sig elektronisk kontakt, ved at afmelde sig i det afsendte.

Video & Foto-optagelse

På MakerCamp vil vi lave video- og fotooptagelser af de aktiviteter, der foregår på campen. Vi gør opmærksom på, at materialet evt. vil blive brugt til promotion af MakerCamp.

Hvis I som forældre ikke ønsker, at jeres barn bliver filmet/fotograferet på MakerCampen, ønsker vi en skriftlig erklæring på mail, senest tre dage inden campstart.

Erklæringen skal sendes til:
info@makercamp.dk


Skulle du have spørgsmål eller reklamationer er du velkommen til at kontakte os:

ElevAkademiet ApS
Ceresbyen 24, E0
8000, Aarhus C
Tlf: 28780285
info@elevakademiet.dk