Hvad spiser vi på MakerCamp?

Af Asbjørn, MakerCamper & MakerPaper-journalist 
“Et køkken, som bare falder i alles smag”

Maden på MakerCamp var fænomenal. Selv de grøntsager, som normalt ikke rigtigt falder i nogens smag derhjemme, gled på bedste vis ned lige i maven. Alle ved jo, at vi teenagere kan være ret kræsne. På MakerCamp har de virkelig forstået at lave et køkken, som bare falder i alles smag. Efter en lang dag, hvor alle har arbejdet hårdt, er der ikke noget bedre end at komme ned i det lækre sunde køkken.

Mad i top kvalitet

På MakerCamp bliver vi vækket med den sprødeste Star Wars-musik ever. Og når vi vælter søvndrukne ned i køkkenet, får vi den lækreste morgenmad og bliver hurtigt friske. Der er alt lige fra havegryn med mælk til en bolle med hamburgerryg. Sådan starter dagen på en god måde. Efter morgenmad bliver der lavet snacks til de lækkersultne campere. Efter de lange timer med LEGO Mindstorms robotter og Scratch får vi en superlækker middagsmad, som kunne være pita, sandwich, rugbrød eller andet lækkert, som kokkene kunne finde på. Efter de sidste spændende timers undervisning er der aftensmad, hvor der bliver serveret lige fra den snaskede lækre lasagne til pizza eller pasta med en meget lækker kødsovs.

Sunde måltider

Til alle måltider på MakerCamp er der et kæmpe udvalg af grøntsager, og til morgenmad er bollerne grove og hjemmelavede. Snacken mellem morgen og middag er eksempelvis spyd med agurker, tomat, peberfrugt og super gode frikadeller, og til middag er der salater i massevis, som smager supersprødt.

 

Download Asbjørns MakerCamp-avis, MakerPaper, lige her:

Og læs mere om MakerCamp her.

 

På MakerCamp gør vi op med Mountain Dew gamer-kulturen

Af Iben Schmidt, ElevAkademiet

Når vi er rundt omkring i landet til gaming-festivaller og LAN-arrangementer, må vi konstatere, at de sunde alternativer ofte er sparsomme eller ikke-eksisterende. Chips, fastfood og energidrikke ser mange steder ud til at gå hånd i hånd med Fortnite, Overwatch og CS:GO. Det synes vi hos ElevAkademiet er en skam og noget, vi aktivt vil gøre op med.

På MakerCamp har vi derfor fokus på at servere lækre måltider, der både giver næring, energi og mæthed. Og når camperne fordyber sig i deres projekter, koder og spil på skærmene, sørger vi for at have frisk frugt og vand til rådighed hele dagen. På MakerCamp er Mountain Dew og hotdogs skiftet ud med tre faste, solide måltider og snacks som dadelkugler, popcorn, rugbrødschips og grøntssagsstænger. Vi laver også brainbreaks, hvor vi kommer væk fra skærmene og får noget frisk luft til hovedet og motion til kroppen. Og så sætter vi sengetider, der sikrer, at camperne får en god søvn, så de er veludhvilede og toptunede til en ny dag med mere programmering, teknologi og gaming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.