MakerCamp 2020 og COVID-19
Opdateret d. 21.august 2020

Covid-19 opdatering/ Efteråret 2020

Vi har sommeren 2020 afholdt to MakerCamps med COVID-19 retningslinjer. Dette oplevede hverken vi eller deltagerne som noget problem. 

Til efteråret 2020 kommer samme retningslinjer naturligvis til at gælde. Disse bliver sendt ud på mail inden campstart. Læs evt. længere nede ved sidste opdatering omkring COVID-19.

Nye COVID-19 handelsbetingelser

Bliver MakerCamp mod forventning aflyst pga. COVID-19 får du mulighed for enten at få dine penge tilbage eller at flytte billetten til sommeren 2021 (uge 26 eller 27. Det er de to første uger af skolerne sommerferie).

Vi glæder os til at se jer til endnu en fantastisk camp i efterårsferien 2021


_______________________________________________________________
Opdateret d. 11.maj 2020

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at MakerCamp 2020 afholdes som planlagt, både uge 27 og 28.

Vi har fulgt genåbningen tæt, og ventet på, at kunne melde ud til jer, hvordan vi hos MakerCamp er stillet. Eftersom at efterskolerne åbner i 2.fase (10.maj) og højskoler og sommeraktiviteter i 3. Fase (8. juni), betyder det, at vi kan afholde den fedeste MakerCamp til sommer. 

Vi vil hos MakerCamp, selvfølgelig leve op til de sundhedsfaglige retningslinjer. Nedenfor kan I læse om nogle af de tiltag, som vi kommer til at indføre. 

Inden campstart vil vi sende en konkret plan, for indtjekning, udstyr og hygiejne. 

Vi lukker for tilmeldningerne I uge 27

Vi har besluttet at lukke for tilmeldingerne i uge 27. Der er dog stadig pladser på campen i uge 28, men vi har sat antallet af deltagere ned!

Færre børn på værelserne 

Vi vil lave mindre værelser, således at man kun sover samme 2-4 personer. 

Mindre hold

Vi laver mindre hold, med maks. 15 børn og der vil være god afstand i lokalerne. 

Spisning

Deltagerne vil spise forskudt, således at Coders spiser først, dernæst  Inventors, Web-dev, og Game-dev. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for servering. 

Forskudt indtjekning

Vi arbejder i øjeblikket på, at udarbejde en forskudt indtjekning, således at alle ikke møder op i spisesalen som sædvaneligt, men i stedet mødes med deres hold og undervisere i mindre grupper, for at blive budt velkommen. 

Øget hygiejne 

Der vil være et større fokus på god hygiejne, og vi vil lave retningslinjer for håndvask og afspritning. Alle børn skal som sædvanligt i bad hver dag, samt skifte tøj hver dag. 

Rengjort udstyr 

Alle deltagere vil blive bedt om, at have rengjort deres udstyr inden de tjekker ind på MakerCamp. 

Sygdom inden camp

Er en deltager eller et nært familiemedlem ramt af covid-19, får man refunderet eller ombyttet sin billet. Er man syg op til campen, skal MakerCamp have besked herom.

Sygdom under camp

Ved tegn på sygdom, vil vi reagere hurtigt og kontakte forældre med henblik på afklaring af hjemsendelse. 

Hvad hvis smittetrykket ikke holdes nede? 

Hvis smittetrykket ikke holdes nede, og regeringen beslutter sig for at trække genåbningen i land. Vil det være muligt at få ombyttet eller refunderet sin MakerCamp billet. 

Selvom MakerCamp bliver en smule anderledes end de forrige år, er vi sikre på, at vi stadig kan skabe årets bedste sommeroplevelse for alle vores deltagere. 

Vi glæder os til at se jer allesammen!

_______________________________________________________________________

D. 25. marts 2020

Hvordan forholder vi os til COVID-19 ( Læs gerne HELE indlægget)

Vi har været stille. For helt ærligt, så er vi bekymrede for verden. Lige som alle andre. Vi er også bekymrede for, hvad der sker til sommer. Vi har tænkt mange forskellige scenarier igennem og vi tror altså virkelig på, at MakerCamp til sommer kan afholdes!  

Hvis vi tager vores forbehold og alle gør deres, så er vi sikre på, at det ikke bliver noget problem, at afholde to fantastiske camps. 

Vi gør følgende for at sikre vores campere den bedste oplevelse til sommer:

 • Vi sørger for at der på intet tidspunkt er over 100 mennesker samlet. Det betyder at camperne fra 10 til 12 år bliver budt velkommen et sted og camperne fra 13 til 16 et andet sted. Dette kommer der nærmere information omkring, når vi nærmere os campstart. 
 • Det vil desuden være sådan, at man kun må blive afleveret og hentet af EN forældre(der kan forekomme undtagelser). Så der må i denne omgang desværre ikke komme søskende eller andet familie med.
 • Til morgenmad, frokost og aftensmad vil der være håndsprit fremme som camperne skal benytte.
 • Håndsprit og god hygiene vil der bliver gjort meget ud af at få formidlet til camperne. Det gælder også i forhold til hygiene omkring sit udstyr: mus, tastertur, hørebøffer o.lign. 
 • De konsoller der er til rådighed vil blive sprittet af hver aften og der vil stå håndsprit til rådighed som skal benyttes inden brug. 

Vi har brug for jeres hjælp!

Det er desværre sådan at tilmeldingerne til MakerCamp sommeren 2020 er gået helt i stå efter Danmark (og resten af verden) er lukket ned. 

Vi har stadig nogle få ledige pladser i uge 27, men heldigvis nok tilmeldte til at kunne afholde campen.

Det er dog sådan at vi stadig mangler 10 tilmeldinger til uge 28 for at vi med sikkerhed kan sige at vi afholder campen. Vi har aldrig prøvet at skulle aflyse en camp, men vi har heller aldrig prøvet at tilmeldingerne er gået helt i stå. 

Det betyder at vi har brug for jeres hjælp til at få spredt budskabet om MakerCamp.  Giv os en hjælpende hånd og prik en på skulderen som det kunne have interesse. Del vores opslag på facebook, og tag andre forældre, som skal høre mere om campen. 

Vi gør stadig alt, hvad vi kan, for at få pladserne fyldt op og vi er optimistiske, for vi kan ikke forestille os en sommer uden MakerCamp!

I tilfælde af at en eller flere af vores MakerCamps bliver aflyst har man følgende muligheder:

Hvis det kedelige scenarie skulle udspille sig, at vi enten bliver nød til at aflyse begge camps pga. COVID-19 forbud eller for få tilmeldinger, har I disse muligheder. 

COVID-19 forbud – jeg har afbudsforsikring: 

 1. Har man tilkøbt afbudsforsikring kan man få refunderet sin billet (dog fratrækkes et administrationsgebyr på 450 kr). 
 2. Er der tilkøbt t-shirt refunderes pengene for denne 
 3. Det er muligt at bytte sin billet til en ny uge: Uge 42 – 2020, uge 27 -2021 eller uge 28 – 2021.

COVID-19 forbud – jeg har ikke afbudsforsikring:

1. Har I ikke tilkøbt afbudsforsikring, mister I ikke jeres plads eller t-shirt køb. I får mulighed for at ombooke jeres billet uden mer omkostning. I kan vælge mellem følgende uger: Uge 42 – 2020, uge 27 -2021 eller uge 28 – 2021.

En camp aflyses med for få tilmeldninger: 

 1. Det er muligt for alle at få refunderet sin billet (dog fratrækkes et administrationsgebyr på 450 kr). 
 2. Er der tilkøbt t-shirt refunderes denne 
 3. Det er muligt at bytte sin billet til en ny uge: Uge 42 – 2020, uge 27 -2021 eller uge 28 – 2021.

Vi håber på jeres forståelse og opbakning og vi gør alt, hvad vi kan, for at give jer den bedste service og forhåbenligt den bedste camp til sommer! 

De bedste hilsner 

Christina, Cecilie og resten af MakerCamp – teamet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.