10-årige Elias fortæller om sin første MakerCamp

Elias er 10 år gammel og var afsted på MakerCamp for allerførste gang sidste sommer. Her fortæller Elias om, hvordan det var at være førstegangs-camper og være væk hjemmefra hele ugen, når man ikke er så vant til at sove ude endnu.

 

Før jeg skulle afsted på MakerCamp for første gang, var jeg en lille smule nervøs for ikke at skulle sove hjemme. Men jeg glædede mig til at møde de andre drenge.

 

Da jeg først var kommet afsted på camp, var det hyggeligt. Alle de andre drenge tog godt imod mig og dem, som havde været på MakerCamp før, hjalp mig med at være modig.

 

Det var hyggeligt at sove med andre, fordi at vi fjollede og havde det sjovt. De voksne makere kom ind og sagde godnat og læste godnathistorie. Det var rigtig hyggeligt.

 

Om aftenen før vi skulle sove, snakkede og hyggede vi. 

 

Hvis man vågner midt om natten på MakerCamp, så kan man bare gå ind lige ved siden af og snakke med de voksne makere.

 

Mit råd til andre, der er lidt nervøse for at skulle sove ude for første gang på MakerCamp, er, at du skal tænke på, at du sover derhjemme, og de andre er på besøg. De voksne makere er rigtig gode til at passe på en, og de er søde.

 

Jeg skal afsted på MakerCamp igen, fordi det var hyggeligt at programmere med mine venner, og alle de andre drenge var sjove at sove med. Jeg glæder mig til, at vi skal lave Scratch igen. Jeg håber, at de fleste af de andre drenge fra sidste år kommer igen. Jeg håber også, at Maker-Morten kommer igen.

 

Jeg glæder mig allermest til, at det bliver hyggeligt på MakerCamp i år.

 

 

Læs meget mere om MakerCamp her.
Og lær nogle af vores undervisere at kende her, her, her og her.

 

Comments 1

  1. Pingback: Lukas overvandt sin hjemve på MakerCamp - MakerCamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.