Mød MakerCamp-teamet: Martin underviser i 3D-print

Nu skal vi snart på MakerCamp! Og nu kan du stifte det første bekendtskab med årets MakerCamp-team! Her kan du møde Martin, som er super sej til 3D-printere, så han skal selvfølgelig, som altid, undervise i 3D-print og modellering i Tinkercad på dette års MakerCamp.

 

Hej,

Jeg hedder Martin

Min alder er 24 år  

Og jeg bor i Aarhus

Til daglig læser jeg til lærer

Jeg brænder for musik, sport og at undervise

 

Som barn ville jeg gerne være politi, når jeg blev stor.

 

Mit yndlings playstationspil er Fifa!!!!!

 

Jeg har valgt at undervise på MakerCamp, fordi jeg er vild med at være sammen med nogle seje unge mennesker, som på mange måder kan lære mig lige så meget, som jeg kan lære dem.

 

På MakerCamp skal jeg undervise i 3D-print!

 

Hvis jeg skal beskrive MakerCamp, vil jeg sige, at MakerCamp er en camp, hvor der er plads til alle, uanset om man har nørdet med teknologi i mange år, eller kun lige er begyndt at synes, det er sejt. Det er også et sted, hvor man møder rigtig mange med de samme interesser på tværs af hele landet.

 

Jeg glæder mig allermest til at mærke den fede stemning, der er på MakerCamp, at høre latter rundtomkring og uddele en pokkers masse high-fives.

 

Til sidst vil jeg tilføje, at jeg altså stadig ikke, på trods af at have været med på alle MakerCamps, aner en rygende fis om Scratch, og heller ikke kommer til det. Så kære venner; jeg kan IKKE hjælpe, men jeg vil meget gerne være moralsk støtte. Til gengæld skal vi give den fuld gas i 3D-printer-rummet!

  

Jeg håber, vi ses på MakerCamp i sommerferien 2019! 

Læs meget mere om MakerCamp lige her, hvor du også kan finde sommerens sidste MakerCamp-billetter.

NB: Vores camp i uge 27 på Sjælland er udsolgt, men vi har stadig ledige pladser i uge 28 i Jylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.