PRAKTISK


Adresse

Uge 26 - Adresse:
Skanderup Efterskole
Kastanie Allé 51
6640 Lunderskov

Uge 27 - Adresse:
Skovbo Efterskole
Ringstedvej 614A,
4100 Ringsted

Ankomst

Alle deltagere ankommer til campen mandag kl. 11.00

Afhentning

Den sidste dag på campen afholder vi en Maker Faire,
hvor alle nysgerrige forældre og bedsteforældre kan komme og se deltagernes projekter. Dette sker i tidsrummet 15.00-16.00
Der er fælles afslutning kl. 15.30

Voksne på Makercamp

På MakerCamp er der en voksen per femte barn. Alle voksne bor på campen, og det er muligt at få kontakt til en voksen hele døgnet. Alle voksne er enten uddannede lærere, lærerstuderende eller studerende fra en relevant videregående uddannelse. Det er et krav på MakerCamp, at alle voksne har erfaring med børn og unge. Alle voksne på camp har desuden ren straffe- og børneattest.

Måltider

På MakerCamp er der tre hovedmåltider: morgenmad, middagsmad og aftensmad.
Derudover er der tre snackmåltider i løbet af dagen, som består af: boller, pølsehorn eller andet.
På MakerCamp lægger vi vægt på en sund og varieret kost, der er lavet fra bunden. Er der noget, som dit barn ikke kan tåle, så tager vi højde for dette.

Pakkeliste

Sendes ud på mail til alle deltagere 7-10 dage inden campstart.

Overnatning - Sale og rum

På MakerCamp vil der være sovesale og efterskoleværelser, hvor camperne sover. Alle sover på værelser med andre i samme aldersgruppe. Antallet af campere pr. værelse varierer. Der vil være værelser med 4, 9 og 15 campere. Vi tager dog forbehold for, at antallet af campere pr. værelse ændres hvis nødvendigt. Der vil hver aften blive læst godnathistorie for de 10-12 årige og de ældste (hvis det ønskes). Der vil altid være en nattevagt, som sover tæt på sovesalen, så camperne altid ved, hvor den voksne kan findes.

Mobiltid og skærmfri tid

For at skabe et godt fællesskab på MakerCamp vil der være restriktioner på deltagernes mobiltid. Selvom MakerCamp tager udgangspunkt i computere og IT, så vil der hver dag være planlagt skærmfri tid, hvor vi har udendørsaktiviteter og workshops.

Sikkerhed

På MakerCamp er sikkerheden i top. Der vil altid befinde sig mindst en voksen med førstehjælpsbevis. På den efterskole, vi har lejet, er der taget højde for brandsikkerhed. Alle voksne på MakerCamp har været gennem vores omfattende ansættelsesproces og har en ren straffe- og børneattest. På campen vil der være hjertestarter og førstehjælpskasser.

Computere

Alle deltagere skal medbringe deres egen computer.

Særlige hensyn

Kontakt os endelig, hvis der er noget, vi på MakerCamp skal være særligt opmærksomme på i forhold til dit/jeres barn.

Betaling

Når I har tilmeldt jeres barn til MakerCamp, vil I modtage en mail med en bekræftelse og en faktura. Fakturaen skal betales inden for syv hverdage, ellers frafalder jeres reservation.

Kontaktoplysninger

MakerCamp
Christina Rask Exner og Cecilie Rask Exner
Tlf: 42 83 11 35
Email: info@makercamp.dk

Tilmeld